Zwembad reparatie, zwembad renovatie en coating voor zwembaden

Zwembad reparatie, zwembad renovatie en coating voor zwembaden

Zwembad renovatie

Heeft u een polyester zwembad welke u wilt laten renoveren door een professioneel zwembad renovatie bedrijf? Wij renoveren vooral zwembaden van polyester, maar ook zwembaden met andere ondergronden. Of uw zwembad nu van polyester, beton, kunststof of tegels is: wij maken deze graag weer als nieuw voor u. Is uw zwembad toe aan een opfrisbeurt? Neemt u dan contact met ons op.

 

Zwembad reparatie, zwembad renovatie en coating voor polyester zwembaden

Zwembad coating

Onze zwembad coating passen wij niet alleen toe op zwembaden van polyester, maar ook op zwembaden van beton, kunststof of tegels. Elke ondergrond kunnen wij behandelen. Onze zwembad coatings zijn slijtvast, waterdicht, UV bestendig, onderhoudsarm, chemicaliënbestendig en chloorbestendig. Wij kunnen de coating in elke door u gewenste kleur aanbrengen en in de door u gewenste afwerking, zoals antislip.

Zwembad reparatie, zwembad renovatie en coating voor polyester zwembaden

Zwembad reparatie

Heeft uw zwembad één of meerdere scheuren of andere schade? Wij zijn de specialist als het gaat om polyester reparatie. Uiteraard werken wij, nadat wij de schade of scheur hebben hersteld, deze netjes in kleur af.

 

Een prijsopgave voor zwembadrenovatie of zwembadcoating?

Vraag online een offerte aan of maak een afspraak

Zwembad reparatie, zwembad renovatie en coating voor polyester zwembaden

Renoveren/coaten van polyester zwembaden en repareren van scheuren of beschadigingen in polyester

Is de coating van uw zwembad verkrijt of laat de coating los? Of lekt uw zwembad? Na verloop van tijd kan een zwembad dof worden door UV-licht en de belasting met chloorwater. Wij kunnen uw zwembad voorzien van een duurzame, waterdichte, UV- en chloorbestendige coating.

Heeft u nu nog een folie zwembad maar wilt u de folie vervangen/verwijderen? Denkt u dan eens aan zwembad coating van Poly Vision polyester repair. Klanten van ons die voorheen een folie zwembad hadden zijn erg tevreden over ons alternatief.

Zitten er blaasjes in uw polyester zwembad? Mogelijk is er dan water ingedrongen in het polyester, wat leidt tot osmose (polyester rot). Met een osmosebehandeling kunnen wij de osmose stoppen.

Zit er een scheur in het polyester van uw zwembad of een beschadiging? Scheuren of beschadigingen in uw zwembad zijn niet alleen lelijk om te zien, ze kunnen ook zorgen voor lekkage in uw zwembad. Wij zijn zeer ervaren in het repareren van polyester, neem dan ook gerust contact met ons op om de schade van uw zwembad te laten herstellen.

Polyester zwembaden die wij hebben gerenoveerd/gecoat of gerepareerd

Onderstaande zwembaden hebben wij gerenoveerd/voorzien van nieuwe coating en/of gerepareerd. Dit zijn zwembaden van polyester, zwembaden van beton met polyester wanden, volledig betonnen zwembaden, betegelde zwembaden, kunststof zwembaden en (voorheen) folie zwembaden. U kunt meer foto's van de zwembadrenovaties te bekijken door op de betreffende links te klikken.

renovatie/coating polyester zwembad

Dit polyester zwembad hebben wij gerenoveerd vanwege osmose.

Dit zwembad (van beton en polyester) was slechts een paar jaar eerder nieuw gebouwd, maar door een scheur bij één van de inspuiters is er lekkage ontstaan. Het gevolg was dat de gesmeerde cementvloer is losgekomen van de polyester laag. Nadat wij het zwembad hebben gerenoveerd, is deze weer waterdicht.

Bij dit kunststof zwembad hebben wij de vloer waterdicht gemaakt en de wanden en de vloer afgewerkt met een topcoating.


Bij dit peuterbad waren de voegen van de tegelvloer in slechte staat. Wij hebben de tegelvloer voorzien van waterdichte polyurea coating en het bad afgewerkt met een antislip structuur, zodat de kinderen veilig kunnen spelen in het bad en niet uitglijden.

Bij dit polyester Starline zwembad was een aantal jaren geleden door een ander bedrijf coating aangebracht aangezien er een doffe sluier op de wanden zat. Toen vervolgens deze coating losliet, heeft de eigenaar van het zwembad ons ingeschakeld. Wij hebben geconstateerd dat er sprake was van vochtindringing en hebben het zwembad compleet gerenoveerd.

Dit polyester zwembad had last van overmatige verkrijting. Na renovatie ziet het zwembad er weer als nieuw uit en is beschermd tegen chloor en UV licht.


De coating van dit polyester zwembad was verkrijt door UV licht en de belasting met chloorwater. Wij hebben een beschermende UV bestendige en chloorwater bestendige coating aangebracht.

Bij dit peuterbad is water ingedrongen in het polyester, wat heeft geleid tot ernstige osmose (polyester rot). Wij hebben de vloer van het zwembad verwijderd en het zwembad afgewerkt met een waterdichte, UV bestendige en chloorbestendige coating.


Bij dit peuterzwembad van beton en polyester (125 m2) was de slecht hechtende coating verkrijt/dof geworden door inwerking van UV licht en chloor. Wij hebben het peuterbassin behandeld met coating die bestand is tegen UV licht en chloor/zwembadwater.

De coating van dit 25 meterbad/recreatiebad (725 m2) had een slechte hechting en was verkrijt/dof geworden door UV-licht en chloorwater. Het bassin bestaat uit een betonnen zwembadvloer en polyester zwembadwanden. Wij hebben het gehele zwembad gerenoveerd en voorzien van zeer duurzame, waterdichte, UV bestendige en chloorbestendige coating.

Dit spetterbadje hebben wij een flinke opknapbeurt gegeven. Wij hebben verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het verwijderen van scherpe randen, het repareren van beschadigingen en het aanbrengen van nieuwe coating op de polyester wand, vloer en speeltoestel. Wij hebben de vloer in antislip afgewerkt. Het spetterbadje ziet er weer fris en stralend uit en de kinderen kunnen er weer veilig waterpret hebben.

Dit polyester peuterzwembad had vocht in de ondergrond. Dit resulteerde in vlekken, blazen en loslatende coatinglagen in de zwembadvloer, glijbaan en watertafels. Wij hebben het peuterzwembad gerenoveerd en voorzien van een waterdichte en scheuroverbruggende coating.


Dit polyester Starline zwembad had osmose. Door indringing van vocht zijn er blazen ontstaan. Wij hebben de blazen verwijderd en een waterdichte polyurea coating aangebracht om indringing van vocht te voorkomen en osmose te stoppen.

Dit polyester zwembad was aangetast door osmose. Door slecht aangebrachte coating kon vocht in het polyester dringen waardoor osmose is ontstaan. Wij hebben het zwembad gerenoveerd met polyurea coating.

De coating van dit polyester peuterbad was onthecht en verkrijt. Wij hebben de oude coating verwijderd en het zwembad gerenoveerd met een nieuwe laag chloorbestendige coating.

renovatie/coating betonnen zwembad

Renovatie van een betonnen bad waarbij wij folie hebben vervangen voor zwembadcoating.

Bij dit betonnen

 


Bij dit zwembad hebben wij coating aangebracht op beton.

 

Bij dit betonnen zwembad met polyester bekleding hebben wij een nieuwe coating aangebracht.


In dit polyester zwembad zat een scheur die wij hebben gerepareerd.

 

Dit betonnen zwembad hebben we voorzien van nieuwe coating, omdat de coating die erop zat onthecht was en er blazen in zaten.


Dit polyester Starline zwembad hebben wij gerenoveerd en voorzien van nieuwe zwembadcoating.

Dit betonnen en betegeld zwembad hebben wij gerenoveerd vanwege loslatende zwembadcoating.

renovatie/coating betonnen/polyester zwembad

Bij dit betonnen/polyester zwembad hebben wij nieuwe coating aangebracht.


Zwembad renovatie / zwembad coating

Call Now ButtonBel nu