Vacature polyester reparateur / schilder

Poly Vision polyester repair en PolySpray special coatings heeft de volgende vacature:

Functieomschrijving

Poly Vision polyester repair / PolySpray special coatings is een bedrijf gespecialiseerd in polyester reparatie en het aanbrengen van coatings. Wij renoveren o.a. waterglijbanen en zwembaden door heel Nederland. Daarnaast herstellen wij schades aan boten. Wegens groei van ons bedrijf hebben wij de volgende vacature:

Polyester reparateur/schilder (ervaring pre, maar niet vereist)

Wij zoeken een stagiair, starter of schilder die bij ons het vak polyester reparatie en het aanbrengen van coatings gaat leren of een al ervaren polyester reparateur of schilder. Ervaring is een pre, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring heb, leer je bij ons al werkend het vak. Je gaat mee naar projecten door heel Nederland en voert tal van werkzaamheden uit aan de meest uiteenlopende projecten. Je helpt mee waterglijbanen weer veilig te maken, zwembaden als nieuw te renoveren, vaarschades aan boten te repareren en de meest uiteenlopende objecten en materialen te voorzien van coating. Kortom: je leert alles over polyester reparatie en coatings.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou zeer afwisselend werk op een werkplek die elke dag anders is en geven jou de mogelijkheid om een professional te worden op ons vakgebied. Wanneer de samenwerking goed verloopt, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Heb jij twee rechterhanden, inzicht en een goede werkhouding? Vind je het leuk om te leren of heb jij het schildersvak of polyester vak al helemaal onder de knie? Ben jij woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn//Leiden, heb jij je rijbewijs en ben je in het bezit van eigen vervoer om naar ons bedrijfspand in Alphen aan den Rijn te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring is een pré, maar geen vereiste. Ook als jij ervaring hebt als bijvoorbeeld timmerman, medewerker in de bouw of als schilder nodigen wij jou zeker uit om te solliciteren. Het belangrijkste is dat je handig bent en graag met je handen werkt.

Soort dienstverband:

Voltijd in loondienst of stage

Solliciteren en meer informatie

Bel voor meer informatie naar: 06 54 71 61 54 of kijk ook eens op onze website www.poly-vision.nl of www.polyspray.nl om onze projecten te bekijken. Sollicitaties ontvangen wij graag per e-mail, maar bellen mag ook. Word jij onze nieuwe collega?