Stoomcabines en bubbelbaden

Renovatie van stoomcabines & bubbelbaden

 

Contact Offerte

 

Heeft uw polyester stoomcabine schade?

Is uw polyester stoomcabine beschadigd? Van deze stoomcabine in Noord-Brabant liet op een aantal plekken de afwerklaag los. Wij hebben de toplaag verwijderd en het plafond voorzien van een nieuwe laag coating.

Complete renovatie van uw polyester stoombad

Wij repareren niet alleen beschadigingen in het polyester, maar wij kunnen uw stoombad ook volledig renoveren. Dit stoombad in Zuid-Holland had barsten in het zitgedeelte en meerdere beschadigingen in het plafond. Wij hebben alles gerepareerd en vervolgens hittebestendige coating aangebracht in de gehele stoomcabine zodat deze er weer als nieuw uitziet. De bekisting om de uitlaat voor het stoom hebben wij vervangen om het geheel af te maken.

Coatings voor elke ondergrond. Onze coatings kunnen wij niet alleen toepassen op een polyester oppervlak, maar op elke ondergrond. Zo hebben wij dit betonnen bubbelbad voorzien van een duurzame, waterdichte coating.

Coatings voor elke ondergrond

Onze coatings passen wij niet alleen toe op een polyester oppervlak, maar op elke ondergrond. Zo hebben wij dit betonnen bubbelbad voorzien van een duurzame, waterdichte coating.

Diverse projecten

renovatie polyester stoomcabine, coaten polyester stoomcabine, polyester reparatie, renovatie, onderhoud, polyester herstel

Renovatie polyester stoomcabine

polyester bubbelbad reinigen en polijsten, polyester reparatie

Reinigen en polijsten polyester bubbelbad

Call Now ButtonBel nu