Polyester reparatie

Op zoek naar een specialist op het gebied van polyester reparatie? Op deze pagina vertellen wij over ons polyester reparatie bedrijf, welke schades wij repareren, welke problemen veel voorkomen bij polyester objecten en ziet u een greep uit onze projecten.

polyester reparatie

Polyester schade

Uw polyester object heeft schade. Uw boot heeft vaarschade, uw luifel schade door storm, uw glijbaan is versleten door gebruik of uw zwembad lekt. U wilt de schade laten repareren. Uiteraard door een vakman, een expert die de beste is in de branche van polyester reparaties. Een bedrijf die de schade aan uw polyester object vrijwel onzichtbaar herstelt en uw object weer als nieuw maakt. Daarvoor moet u bij ons zijn.

Specialist in reparatie van polyester

Wij zijn Poly Vision polyester repair. Een bedrijf dat al meer dan 10 jaar dag in dag uit bezig is het met repareren van polyester. Wij repareren niet alleen objecten zoals boten, luifels, glijbanen en zwembaden, maar elk object van polyester. Boten repareren wij meestal in onze werkplaats, maar alle overige objecten repareren wij grotendeels bij u op locatie. Voor onze werkzaamheden reizen wij door heel Nederland.

polyester reparatie

Vakmanschap

In al die jaren dat wij dagelijks bezig zijn met polyester hebben wij ontzettend veel problemen met polyester gezien én verholpen. Wanneer onze klant ons opbelt met een probleem zien wij dit als een uitdaging. Met onze ervaring, kennis en vakmanschap is voor ons geen enkele reparatie een probleem. Ons doel is dan ook elke dag om polyester reparaties vrijwel onzichtbaar uit te voeren en klanten blij te maken met het eindresultaat.

Professionele producten

Niet alleen zijn onze vakmensen professionals, ook onze producten zijn dat. We gebruiken enkel professionele producten. Producten die duurzaam zijn en bijdragen aan een prachtig eindresultaat. Materialen die slijtvast zijn, waterbestendig en tegen UV-licht en chloorwater kunnen. Alleen het beste product is goed genoeg voor ons en onze klant.

polyester reparatie
polyester reparatie

Reparatie schade door vuurwerk/brand

Dit polyester speeltoestel was helemaal verwoest door vuurwerk. Wij hebben het bovenste deel van het speeltoestel verwijderd en het polyester helemaal opnieuw opgebouwd en verstevigd. Hierbij hebben wij de oorspronkelijke vorm van de inktvis aangehouden. Nadat we het polyester hebben hersteld, hebben we het speeltoestel voorzien van een nieuwe kleurlaag. Het speeltoestel ziet er als nieuw uit. Van de reparatie is niets zichtbaar.
polyester reparatie

Polyester schade door aanvaring

Deze polyester boot was door een aanvaring beschadigd aan de punt. Door de impact van de botsing is het polyester beschadigd en is een stuk van de boot naar binnen gedrukt. Wij hebben de boot weer helemaal in orde gemaakt, waarbij wij niet alleen het polyester hebben hersteld, maar ook de reling en de stootlijst hebben vervangen. Dit was een behoorlijke polyester schade, maar wij repareren ook schades aan de gelcoat.

 

polyester reparatie

Polyester beschermen tegen vuil en weersinvloeden

Dit dak had meerdere gaten in het polyester. Wij hebben alle gaten gerepareerd met polyester. Onze werkzaamheden bleven niet alleen beperkt tot polyester herstel. Wij hebben namelijk ook een beschermlaag aangebracht waardoor er minder aanslag/aangroei aanhecht en de het polyester beschermd is tegen uitdroging en weersinvloeden. De beschermlaag brachten wij aan nadat wij het polyester volledig gereinigd hadden.

polyester reparatie

Polyester beschermen tegen hitte

Bij stoomcabines komen wij regelmatig barsten in het polyester tegen of zien wij dat de afwerklaag loslaat. Uiteraard kunnen wij ook deze beschadigingen repareren. Na schadeherstel beschermen wij het polyester tegen de hitte door een speciale coating aan te brengen die hittebestendig is.

polyester reparatie

Polyester beschermen tegen slijtage

Skatebanen zijn onderhevig aan slijtage. Het is niet voor niets dat gemeentelijke organisaties ons inschakelen voor polyester herstel van hun skatebaan. Wij repareren niet alleen het polyester, maar brengen ook een slijtvaste laag aan die de skatebaan ook beschermt tegen antigraffiti coating.

polyester reparatie
polyester reparatie

Veelvoorkomende problemen met polyester

Bij deze waterglijbaan hebben wij meerdere beschadigingen in het polyester hersteld. Veelvoorkomende problemen die wij tegen komen met polyester zijn beschadigingen in het polyester, craquelé (haarscheurtjes in het polyester), lekkage, scherpe randen, scheuren, onthechte coating en slijtage van polyester. Allemaal problemen die wij verhelpen.

De eigenaar van dit polyester zwembad schakelde ons in, omdat de coating van het zwembad losliet. Hierdoor drong het water in het polyester. Wij hebben dit probleem verholpen door een nieuwe coating aan te brengen. Andere problemen die wij bij polyester zwembaden vaak tegenkomen en verhelpen zijn verkleuring van de coating, lekkage en scheuren in het polyester. Ook zien we regelmatig osmose. Dit zijn blazen in het polyester. Osmose is een soort polyester rot. Wij kunnen osmose nooit tegengaan, maar wel remmen.

Wij repareren de volgende polyester objecten

De lijst met polyester objecten waar wij aan werken is eindeloos. Wij kunnen vrijwel elk object van polyester herstellen. Om u toch een idee te geven, geven wij u hierbij een korte opsomming:

 • beweegbare bodems (in zwembaden)
 • boeiboorden/boeidelen/dakranden
 • boten
 • bruggen
 • bubbelbaden
 • campers
 • daken
 • dakgoten
 • duikplanken
 • gevels
 • keerwanden (in zwembaden)
 • kunstwerken
 • laadvloeren
 • lichtkoepels
 • luifels
 • skatebanen
 • speeltoestellen
 • stoomcabines
 • treinen (dakspoilers)
 • vloeren
 • waterglijbanen
 • wildwaterbanen
 • zwembaden

 

Staat uw object niet in dit lijstje? Wij repareren vrijwel elk object van polyester dus neemt u vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

polyester reparatie
polyester reparatie

Voor welke werkzaamheden nemen klanten contact met ons op?

> Het polyester van de kiel van mijn boot is ca over een lengte van 1 meter gescheurd en daardoor maakt mijn boot water.

> Onze polyester luifels zijn lek. Er loopt water via het verlichtingsarmatuur naar beneden waardoor het armatuur defect is gegaan.

> Graag wil ik de mogelijkheden van het renoveren van ons polyester zwembad (Starline, bouwjaar 2000) onderzoeken. Ons zwembad is verkleurd en vertoont in geringe mate lekkage.

> Bij een van onze scholen is er tijdens de kerstvakantie schade ontstaan aan de polyester glijbaan. Kunnen jullie deze schade herstellen ?

> Bij ons zwembad hebben wij ook een sauna gelegenheid. Hier hebben wij ook een stoomcabine. Deze cabine is wel aan een nieuwe coating toe. Willen jullie hiervoor een offerte maken?

> Ik zou het op prijs stellen als jullie een offerte kunnen maken voor de reparatie van een scheur in een polyester Starline zwembad. De scheur zit precies in de hoek van de starand op zo’n 85 cm diepte. Het betreft hier een buitenzwembad.

> Onze polyester glijbaan begint aan de buitenkant iets poreus te worden. Zijn er behandelingen om de glijbaan weer fris van kleur en UV bestendig te krijgen?

> Ik moet een vijverbak ingraven. Alleen zit er een verbinding onderin de vijverbak van rond 10  cm die moet er eraf en het gat moet weer netjes gerepareerd worden met polyester. De vraag is kunnen jullie dat en wat het ongeveer kost.


> Wij hebben een keukenaanbouw met polyester dak. Deze lekt af en toe en is op verschillende plekken dun. Kunt u deze repareren?

> Tijdens een windhoos is er een dakpan tegen het polyester boeideel van ons huis geslagen. Dit heeft een fikse beschadiging opgeleverd. Kunt u een prijsopgave doen voor reparatiekosten?

 

Een greep uit onze projecten

 

polyester reparatie boeideel

Reparatie van polyester boeidelen/dakdelen waarbij wij de boeidelen ook hebben gereinigd en verstevigd en boeidelen hebben geproduceerd.

polyester reparatie boot

Reparatie van een polyester boot die door een aanvaring flink was beschadigd aan de punt. Wij hebben niet alleen de polyester schade hersteld, maar ook de reling en de stootlijst vervangen.

polyester reparatie brug

Verschillende reparaties en aanpassingen aan polyester brugdelen, zoals het herstellen van schade, het aanpassen van kopse kanten en het afwerken van bruggen.

polyester reparatie dak

Reparatie van meerdere gaten in een polyester dak. Na reparatie hebben wij het dak gereinigd en voorzien van een UV-bestendige coating.

polyester reparatie dakgoot

Reparatie van een dakgoot die tijdens een storm is beschadigd. Wij hebben de dakgoot gerepareerd door het ontbrekende gedeelte (het hoekstuk) te reconstrueren.

polyester reparatie dompelbad

Herstellen van scheuren in een polyester dompelbad van de saunaruimte van een zwembad. Wij hebben het polyester plaatselijk gerepareerd en afgewerkt in kleur.

polyester reparatie gevel

Reparatie van polyester schade aan een gevel waarbij wij ook de gevel/het polyester hebben verstevigd.

polyester reparatie koepel

Polyester herstel van schade door blikseminslag aan een minaret. Daarnaast hebben wij de minaret en koepel een onderhoudsbeurt gegeven en voorzien van een nieuwe coating.

polyester reparatie kunstwerk

Reparatie van scheuren in een polyester kunstwerk. Deze scheuren waren ontstaan door weersinvloeden en werking. Na reparatie hebben wij een UV- en weerbestendige coating aangebracht.

polyester reparatie luifel

Polyester herstel van een lekkende luifel. Na reparatie hebben wij de luifel behandeld met waterdichte coating.

polyester reparatie skatebaan

Reparatie van de polyester bodemplaat van skatebanen vanwege gaten door vandalisme. Daarnaast verwijderen wij graffiti van skatebanen en voorzien deze van slijtvaste coating.

polyester reparatie speeltoestel

Reparatie van een polyester speeltoestel welke gedeeltelijk was verwoest door brand. Wij hebben het polyester gereconstrueerd en het gehele speeltoestel voorzien van nieuwe coating.

polyester reparatie treinonderdelen

Reparatie van polyester treinonderdelen, zoals herstel van een dakspoiler en het verhelpen van lekkage aan polyester watertanks.

polyester reparatie vloer

Reparatie van een polyester vloer in een sanitairgebouw van een vakantiepark.

polyester reparatie glijbaan

Reparatie van enkele scherpe beschadigingen in het polyester van de waterglijbaan en de waterglijbaan naadloos gemaakt, verstevigd en voorzien van chloorbestendige coating.

polyester reparatie zwembad

Aanbrengen van coating.

polyester reparatie waterspeeltafel

Aanbrengen van verstevigingen aan de onderzijde van een polyester waterspeeltafel ter voorkoming van doorhangen en ontzetten. Vervolgens hebben wij de waterspeeltafel voorzien van waterdichte coating.

polyester reparatie glijbaan

Herstellen van beschadigingen en scheuren in de polyester gelcoat en daarna aanbrengen van UV-bestendige coating.

polyester reparatie glijbaan

Reparatie van gat in polyester waterglijbaan, ontstaan door vuurwerk.

polyester reparatie glijbaan speeltoestel

Reparatie van meerdere gelcoat beschadigingen in het glijvlak van dit polyester speeltoestel.

polyester reparatie peuterbad

Reparatie van beschadigingen in de gelcoat van dit polyester peuterbad en daarna hebben wij nieuwe coating aangebracht.

Prijs voor polyester reparatie

Prijs opvragen voor reparatie van uw polyester object? Wij maken graag een gespecificeerde offerte voor u. Wanneer u verzekerd bent voor de schade kunt u deze offerte indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Polyester advies

U kunt ons ook inschakelen als expert voor het inwinnen van advies op het gebied van polyester. Bent u een verzekeringsmaatschappij en wilt u advies van een specialist? Of wilt u contact met ons opnemen voor een second opinion?

Call Now ButtonBel nu