Polyester reparatie waterglijbaan: van onderhoud tot renovatie

Uw polyester waterglijbaan laten repareren, renoveren of onderhouden?

Vraag online een offerte aan of maak een afspraak

polyester reparatie, renovatie en onderhoud van polyester waterglijbanen en waterattracties

Waterglijbaan renovatie

Is de coatinglaag van uw polyester waterglijbaan- of attractie versleten, dof of verkleurd? Het polyester van een waterglijbaan- of attractie droogt uit en wordt aangetast door weersinvloeden. Wij kunnen de buitenkant van uw polyester waterglijbaan- of attractie voorzien van een duurzame, weerbestendige coating en de binnenzijde van een chloorbestendige en slijtvaste coating.

Wilt u uw waterglijbaan- of attractie een compleet andere uitstraling geven? Wij kunnen er een ware blikvanger van maken door deze een opvallende kleur te geven of spectaculaire (dag)lichteffecten aan te brengen.

 

 

polyester reparatie, renovatie en onderhoud van polyester waterglijbanen en waterattracties

Waterglijbaan reparatie

Heeft u polyester waterglijbaan- of attractie beschadigingen? Beschadigingen aan het glijvlak kunnen zeer onaangenaam en zelfs pijnlijk zijn voor uw gasten. Wij kunnen elke beschadiging voor u repareren, zoals het herstellen van scheuren of het vervangen van naden. Ook voor het verhelpen van lekkage van uw polyester waterglijbaan kunt u bij ons terecht.

Wilt u iets laten aanpassen aan uw waterglijbaan? Zoals aanpassingen aan de instapbak of aan de glijbaantrap? Of wilt u polyester spatschermen laten plaatsen? Neemt u dan contact met ons op.

polyester onderhoud waterglijbaan

Waterglijbaan onderhoud

Verleng de levensduur van uw polyester waterglijbaan door deze regelmatig te laten onderhouden. U kunt bij ons kiezen voor jaarlijks onderhoud, maar u kunt ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan uw glijbaan. Ziet uw waterglijbaan er niet meer zo stralend uit? Wij kunnen uw waterglijbaan uitstekend voor u polijsten.

Een prijsopgave voor waterglijbaan onderhoud, reparatie of renovatie?

Vraag online een offerte aan of maak een afspraak

polyester reparatie, renovatie en onderhoud van polyester waterglijbanen en waterattracties

Heeft uw polyester waterglijbaan last van osmose? Dit herkent u aan blaasjes in het polyester. Deze blaasjes kunnen open gaan en scherpe randen veroorzaken. Met een osmosebehandeling verwijderen wij de blazen en brengen wij een waterdichte laag aan.

Ook voor aanpassingen aan de instapbak van uw polyester waterglijbaan of het renoveren van traptreden kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de traptreden van de waterglijbaan weer als nieuw maken en antislip aanbrengen.

Is de staalconstructie van uw waterglijbaan aan een opfrisbeurt toe? Wij coaten niet alleen polyester, maar ook andere ondergronden zoals staal. U kunt ons dus ook inschakelen om de staalconstructie van uw glijbaan te beschermen en op te frissen.

Wij renoveren niet alleen waterglijbanen- en attracties van polyester, maar van alle ondergronden. Zo renoveren wij bijvoorbeeld ook wildwaterbanen van beton of RVS waterglijbanen. Dus heeft u een betonnen wildwaterbaan waarvan de coating versleten is of zitten er beschadigingen of scherpe plekken in? Neemt u dan contact met ons op.

Een greep uit de polyester waterglijbanen- en attracties die wij hebben gerepareerd, gerenoveerd en/of in onderhoud hebben

Onderstaande waterglijbanen- en attracties hebben wij gerepareerd, gerenoveerd of in onderhoud. Dit zijn vooral waterglijbanen van polyester. Heeft u een waterglijbaan- of attractie van een ander materiaal dan polyester, bijvoorbeeld van RVS? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met onze speciale coating die wij op elke ondergrond kunnen toepassen. U kunt meer foto's bekijken door de links aan te klikken.

polyester gelcoat reparatie en coaten waterglijbaan

De polyester gelcoat van de waterglijbaan van zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht was aangetast door weersinvloeden. De polyester gelcoat vertoonde verkrijting wat veroorzaakt wordt door met name UV licht. Daarnaast waren er nog een aantal beschadigingen en scheuren in het oppervlak. Wij hebben de polyester gelcoat hersteld en een coating aangebracht die bestand is tegen UV-licht en weersinvloeden.

versteviging polyester en aanbrenging coating waterspeeltafel

In deze polyester waterspeeltafel zaten scheuren. Wij hebben verstevigingen aan de onderzijde aangebracht om doorhangen en ontzetting te voorkomen. Daarna hebben wij de waterspeeltafel voorzien van waterdichte coating.

reparatie gat polyester waterglijbaan

In de polyester waterglijbaan van Splesj in Hoeven zat een gat door vuurwerk. Wij hebben het gat gerepareerd en de reparatie netjes in kleur afgewerkt.

verhelpen scheurvorming skimout polyester waterglijbaan

Er was sprake van scheurvorming in polyester skimout van de waterglijbaan van zwembad Stappegoor in Tilburg, namelijk in de achterwand waar een frame in is gemonteerd met gaten voor het waterverloop. De scheurvorming is ontstaan door een combinatie van verzwakking van het gedeelte waar het frame in zit en doordat gebruikers doorglijden tegen de achterwand. Wij hebben een dubbele achterwand gemaakt om de verzwakking op te heffen.

onderhoudsinspectie polyester waterglijbaan

Wij hebben een onderhoudsinspectie uitgevoerd aan de polyester waterglijbaan van zwembad Helsdingen in Vianen.

reparatie polyester waterglijbaan

De naden van de polyester waterglijbaandelen van vakantiepark Beekse Bergen waren in het verleden afgedicht met een twee-componenten lijm. De oude afdichtingen waren verwijderd met een haakse slijptol, waarbij het polyester te veel belast is en er verzwakking is opgetreden in het polyester. Hierdoor is er overmatige beweging tussen de glijbaandelen. Wij hebben dit probleem verholpen.

polyester reparatie peuterglijbaan

Het polyester van de peuterglijbaan van vakantiepark Callassande in Callantsoog vertoonde osmosevorming in het gedeelte wat permanent belast wordt met chloorwater. Door de osmosevorming ontstaan er blaasjes en na verloop van tijd springen deze blaasjes open en veroorzaken scherpe delen. Wij hebben de opengebarsten blazen gerepareerd en plaatselijk de kleurlaag hersteld vanwege overmatige verkleuring van de huidige coating.

gelcoat reparatie polyester waterglijbaan

De gelcoat van de polyester waterglijbaan van Aquacentrum Den Helder was aangetast langs de naden tussen de waterglijbaan elementen. In het verleden zijn de naden afgedicht met harde lijm en daarna is tijdens het gladschuren van de lijm te veel polyester geraakt. Hierdoor was de gelcoatlaag aangetast dan wel weggeschuurd. Wij hebben de gelcoatlaag hersteld, zodat het polyester laminaat weer beschermd is.

werkzaamheden waterglijbaan

Het stalen profiel bij de instapbak van de waterglijbaan van zwembad Pica Mare vertoonde corrosievorming. Wij hebben deze behandeld ter voorkoming van de uitbreiding van de roest. Daarnaast waren de traptreden van de toegangstrap glad en beschadigd. Wij hebben de traptreden vervangen. Vervolgens hebben wij ook het lexaan vervangen.

reparatie polyester lekbak zwavelzuur, chemicaliën

Bij zwembad Tropical in Rijen hebben wij de polyester lekbak voor het zwavelzuur (chemicaliën) gerepareerd.

verhelpen lekkage polyester instapbak waterglijbaan

De polyester waterglijbaan van zwembad 't Spilbroek in Neede had een lekkage bij de instapbak. Doordat de verlijming tussen de schaaldelen is losgekomen, is de instapbak gaan lekken. Wij hebben de aanhechting tussen de schaaldelen gerepareerd om de lekkage te verhelpen.

coaten wildwaterbaan, coating wildwaterbaan

De wildwaterbaan van zwembad Aquadrome in Enschede hebben wij voorzien van nieuwe coating.

aanpassen instapbak waterglijbaan

Bij zwembad Bloemketerp in Franeker hebben wij de instapbak van de waterglijbaan aangepast.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Bij zwembad De Broene 'eugte in Staphorst hebben wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de polyester waterglijbaan en de binnen- en buitenzijde van de waterglijbaan voorzien van nieuwe coating.

reparatie en onderhoud polyester waterglijbaan

Bij dit attractiepark Dippiedoe in Best hebben wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de polyester waterglijbaan.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

De waterglijbaan van zwembad De Dôbe op Terschelling had haarscheurtjes in het polyester. Wij hebben de craquelé in de waterglijbaan verholpen en de waterglijbaan voorzien van nieuwe coating.

onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

De coating van de polyester waterglijbaan van zwembad De Dompelaar in Groot-Ammers liet los en er zaten scherpe randen in het glijvlak. Wij hebben de waterglijbaan gerenoveerd en voorzien van chloor- en UV-bestendige coating.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Bij Tikibad Duinrell in Wassenaar voeren wij jaarlijks onderhoud en reparaties aan de polyester waterglijbanen uit.

reparatie en onderhoud polyester waterglijbaan

Bij zwembad Het Knopenbad in Montfoort hebben wij de polyester waterglijbaan gerepareerd, naadloos gemaakt en voorzien van nieuwe coating, omdat de coating die erop zat verkrijt/dof was.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Bij zwembad Netepark in Herentals (België) hebben wij een osmosebehandeling aan de polyester waterglijbaan uitgevoerd.

onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

Aan de polyester waterglijbaan van zwembad De Parel in Meerssen hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Wij hebben scheuren in het polyester van de waterglijbaan gerepareerd, lijmafdichtingen vervangen en de traptreden en bordessen voorzien van nieuwe coating.

onderhoud, reparatie en coaten waterglijbaan

Bij zwembad Scheldebad in Temse (België) hebben wij de waterglijbaan van RVS voorzien van chloorbestendige coating.

reparatie en onderhoud polyester waterglijbaan

Bij zwembad De Schilp in Rijswijk hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de polyester waterglijbaan, zoals het repareren van beschadigingen in de polyester glijgoot en van naden tussen de glijbaandelen, het verhelpen van roestvorming en het vervangen en aanbrengen van kitafdichtingen.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Voor de waterglijbaan van zwembad Sloterparkbad in Amsterdam hebben wij polyester spatschermen gemaakt en wij hebben glijbaannaden gerepareerd.

onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

De buitenkant van de polyester waterglijbaan van zwembad Sonsbeeck in Breda was aangetast door inwerking van UV-licht. Wij hebben de uitgedroogde polyesterdelen geïmpregneerd en een UV-bestendige coating aangebracht. Daarnaast hebben wij polyester beschadigingen in het glijvlak gerepareerd en beschermende coating aangebracht.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Aan de polyester waterglijbanen van waterspeelpark Splesj/Bosbad Hoeven hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het repareren van beschadigingen in het polyester, aandraaien van boutverbindingen, glijvlakherstel, aanbrengen van UV-bestendige coating en het verstevigen van de waterglijbaan.

reparatie en onderhoud polyester waterglijbaan

De wildwaterbaan van zwembad Aquafun Sportiom in Den Bosch lekte en hebben wij waterdicht gemaakt.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

De coating van de polyester waterglijbaan van zwembad Staalbergven in Oisterwijk was onthecht. Wij hebben de coating verwijderd en chloor- en UV-bestendige coating aangebracht.

onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

Bij de polyester waterglijbaan en wildwaterbaan van zwembad Swimfun in Joure hebben wij chloor- en schimmelaanslag verwijderd, hoogteverschillen verholpen, gelcoatbeschadigingen gerepareerd, lijmafdichtingen vernieuwd en coating aangebracht.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Bij zwembad De Viergang in Pijnacker voeren we jaarlijks onderhoud uit aan de polyester waterglijbaan. Dit omvat het controleren van alle glijbaandelen, het repareren van beschadigingen in het polyester en glijbaannaden, verhelpen van lekkages, het reinigen van de glijbaan en het controleren van de boutverbindingen en staalconstructie.

reparatie en onderhoud polyester waterglijbaan

Van de instapbak van de waterglijbaan van zwembad 't Walfort in Aalten hebben wij de zijwanden vervangen.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

De buitenkant van de polyester waterglijbaan van zwembad Ter Wallen in Merelbeke (België) was uitgedroogd door weersinvloeden. Wij hebben een beschermende UV-lichtbestendige coating aangebracht.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

De coating van de polyester waterglijbaan van zwembad De Wetering Houten was onthecht. Wij hebben de coating verwijderd en een UV- en chloorbestendige coating aangebracht.

onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

Bij zwembad De Wildert in Zundert hebben wij lekkage verholpen aan de polyester waterglijbaan en kitwerkzaamheden uitgevoerd.

onderhoud, reparatie en coaten polyester waterglijbaan

Het glijvlak van de polyester waterglijbaan van camping De Witte Plas in Schijf was versleten. Wij hebben een chloorbestendige coating aangebracht en de naden tussen de glijbaandelen afgedicht.

Polyester reparatie van elk object van polyester

Reparatie van polyester boeidelen, boten, bruggen, daken, dakgoten, gevels, koepels, kunstwerken, lichtkoepels, luifels, peuterbaden, skatebanen, speeltoestellen, vloeren, waterglijbanen en zwembaden. 

Video's