Polyester reparatie waterglijbaan: van onderhoud tot renovatie

polyester reparatie, renovatie en onderhoud van polyester waterglijbanen en waterattracties

Waterglijbaan renovatie

Is de coatinglaag van uw polyester waterglijbaan- of attractie versleten, dof of verkleurd? Het polyester van een waterglijbaan- of attractie droogt uit en wordt aangetast door weersinvloeden. Wij kunnen de buitenkant van uw polyester waterglijbaan- of attractie voorzien van een duurzame, weerbestendige coating en de binnenzijde van een chloorbestendige en slijtvaste coating.

Wilt u uw waterglijbaan- of attractie een compleet andere uitstraling geven? Wij kunnen er een ware blikvanger van maken door deze een opvallende kleur te geven of spectaculaire (dag)lichteffecten aan te brengen.

 

 

polyester reparatie, renovatie en onderhoud van polyester waterglijbanen en waterattracties

Waterglijbaan reparatie

Heeft u polyester waterglijbaan- of attractie beschadigingen? Beschadigingen aan het glijvlak kunnen zeer onaangenaam en zelfs pijnlijk zijn voor uw gasten. Wij kunnen elke beschadiging voor u repareren, zoals het herstellen van scheuren of het vervangen van naden. Ook voor het verhelpen van lekkage van uw polyester waterglijbaan kunt u bij ons terecht.

Wilt u iets laten aanpassen aan uw waterglijbaan? Zoals aanpassingen aan de instapbak of aan de glijbaantrap? Of wilt u polyester spatschermen laten plaatsen? Neemt u dan contact met ons op.

polyester onderhoud waterglijbaan

Waterglijbaan onderhoud

Verleng de levensduur van uw polyester waterglijbaan door deze regelmatig te laten onderhouden. U kunt bij ons kiezen voor jaarlijks onderhoud, maar u kunt ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan uw glijbaan. Ziet uw waterglijbaan er niet meer zo stralend uit? Wij kunnen uw waterglijbaan uitstekend voor u polijsten.

Een prijsopgave voor waterglijbaan onderhoud, reparatie of renovatie?

Vraag online een offerte aan of maak een afspraak

polyester reparatie, renovatie en onderhoud van polyester waterglijbanen en waterattracties

Heeft uw polyester waterglijbaan last van osmose? Dit herkent u aan blaasjes in het polyester. Deze blaasjes kunnen open gaan en scherpe randen veroorzaken. Met een osmosebehandeling verwijderen wij de blazen en brengen wij een waterdichte laag aan.

Ook voor aanpassingen aan de instapbak van uw polyester waterglijbaan of het renoveren van traptreden kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de traptreden van de waterglijbaan weer als nieuw maken en antislip aanbrengen.

Is de staalconstructie van uw waterglijbaan aan een opfrisbeurt toe? Wij coaten niet alleen polyester, maar ook andere ondergronden zoals staal. U kunt ons dus ook inschakelen om de staalconstructie van uw glijbaan te beschermen en op te frissen.

Wij renoveren niet alleen waterglijbanen- en attracties van polyester, maar van alle ondergronden. Zo renoveren wij bijvoorbeeld ook wildwaterbanen van beton of RVS waterglijbanen. Dus heeft u een betonnen wildwaterbaan waarvan de coating versleten is of zitten er beschadigingen of scherpe plekken in? Neemt u dan contact met ons op.

Een greep uit de polyester waterglijbanen- en attracties die wij hebben gerepareerd, gerenoveerd en/of in onderhoud hebben

Onderstaande waterglijbanen- en attracties hebben wij gerepareerd, gerenoveerd of in onderhoud. Dit zijn vooral waterglijbanen van polyester. Heeft u een waterglijbaan- of attractie van een ander materiaal dan polyester, bijvoorbeeld van RVS? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met onze speciale coating die wij op elke ondergrond kunnen toepassen. U kunt meer foto's bekijken door de links aan te klikken.

versteviging polyester en aanbrenging coating waterspeeltafel

In deze polyester waterspeeltafel zaten scheuren. Wij hebben verstevigingen aan de onderzijde aangebracht om doorhangen en ontzetting te voorkomen. Daarna hebben wij de waterspeeltafel voorzien van waterdichte coating.

onderhoud, reparatie en coating waterglijbaan

Op de overgangen tussen deze glijbaandelen waren enkele beschadigingen in de polyester bekleding. Deze beschadigingen hebben wij hersteld. Vervolgens hebben wij alle naadovergangen afgedicht. Wij hebben de boutverbindingen vervangen, omdat deze corrosie vertoonden. Het polyester glijvlak had last van craquelé. Zowel de onderzijde als de bovenzijde van de glijbaandelen hebben wij voorzien van een nieuwe coating.


onderhoudsinspectie polyester waterglijbaan

Wij hebben een onderhoudsinspectie uitgevoerd aan deze polyester waterglijbaan.


gelcoat reparatie polyester waterglijbaan

De gelcoat van deze polyester waterglijbaan was aangetast langs de naden tussen de waterglijbaan elementen. In het verleden zijn de naden afgedicht met harde lijm en daarna is tijdens het gladschuren van de lijm te veel polyester geraakt. Hierdoor was de gelcoatlaag aangetast dan wel weggeschuurd. Wij hebben de gelcoatlaag hersteld, zodat het polyester laminaat weer beschermd is.

werkzaamheden waterglijbaan

Het stalen profiel bij de instapbak van deze waterglijbaan vertoonde corrosievorming. Wij hebben deze behandeld ter voorkoming van de uitbreiding van de roest. Daarnaast waren de traptreden van de toegangstrap glad en beschadigd. Wij hebben de traptreden vervangen. Vervolgens hebben wij ook het lexaan vervangen.

reparatie polyester lekbak zwavelzuur, chemicaliën

Bij dit zwembad hebben wij de polyester lekbak voor het zwavelzuur (chemicaliën) gerepareerd.onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

De coating van deze polyester waterglijbaan liet los en er zaten scherpe randen in het glijvlak. Wij hebben de waterglijbaan gerenoveerd en voorzien van chloor- en UV-bestendige coating.onderhoud, reparatie en aanpassen polyester waterglijbaan

Voor deze waterglijbaan hebben wij polyester spatschermen gemaakt. De oude plexiglas spatschermen hebben wij verwijderd en de nieuwe polyester spatschermen hebben wij daarvoor in de plaats gemonteerd. Wij hebben ook werkzaamheden uitgevoerd aan enkele glijbaannaden. Eén naad hebben wij gerepareerd, omdat deze was gescheurd en meerdere naden hebben wij vervangen, omdat deze ondiep waren.


onderhoud, reparatie, coating, renovatie polyester waterglijbaan

Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de polyester waterglijbaan en wildwaterbaan. In de waterglijbaan hebben wij chloor- en schimmelaanslag verwijderd, enkele hoogteverschillen tussen de waterglijbaandelen verholpen en een aantal gelcoatbeschadigingen gerepareerd. Ook bij de wildwaterbaan hebben wij gelcoatbeschadigingen gerepareerd. Daarnaast hebben wij lijmafdichtingen vernieuwd vanwege scheurvorming en een nieuwe coating aangebracht, omdat het polyester oppervlak verkrijt was.Video's