Polyester boot repareren

Uw polyester boot laten repareren?

Vraag online een offerte aan of maak een afspraak

 

polyester boot repareren, polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot

Polyester boot repareren

Heeft uw polyester boot schade en zoekt u een professioneel bedrijf die uw boot kan repareren? Wij zijn een polyester- en gelcoat reparatie bedrijf gevestigd in Zuid-Holland. Wij herstellen boten vooral in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland en de provincie Utrecht. Woont u buiten deze regio? In overleg kunnen wij uw boot bij u op locatie repareren of u kunt uw boot ook naar ons brengen voor reparatie.

 

polyester reparatie en gelcoat reparatie boot, polyester boot repareren

Polyester reparatie en gelcoat reparatie

U kunt ons inschakelen voor polyester reparatie of gelcoat reparatie van uw boot. Heeft uw boot een forse vaarschade, bent u over iets scherps heen gevaren en heeft uw boot polyester schade aan de romp of krassen? Wij zijn de juiste partij om het polyester of de gelcoat van uw boot te repareren. U kunt ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden aan uw boot, zoals het inbouwen van een boegschroef.

 

polyester boot repareren prijsopgave

Prijsopgave

Wilt u uw polyester boot laten repareren en bent u verzekerd voor de schade? Of heeft een andere partij schade aan uw boot veroorzaakt en is deze verzekerd voor het laten herstellen van de schade? Vraag online een prijsopgave op.

 

Een prijsopgave voor het repareren van uw polyester boot?

Vraag online een offerte aan

 

polyester boot repareren, polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot

Polyester herstel en gelcoat reparatie na vaarschade en andere werkzaamheden aan uw boot

Is uw boot beschadigd door een aanvaring? Heeft u een kleine schade of kras in de gelcoat? Of heeft uw boot een grote polyester schade, is misschien zelfs het polyester van uw boot een stuk naar binnen gedrukt of is de aanhechting van de schalen gebroken door de impact van de botsing? Wij kunnen de gelcoat en/of het polyester vakkundig voor u herstellen net als het reconstrueren van de aanhechting.

Is de stootlijst of de reling beschadigd door de aanvaring? Ook het vervangen van de stootlijst of de reling kunt u aan ons uit handen geven. Is een spant van uw boot gebroken door een botsing? Wij repareren en verstevigen graag de spant van uw boot. Heeft uw boot geen (vaar)schade, maar is deze toe aan een opfrisbeurt? Wij kunnen uw boot voorzien van een polyurethaan kleurcoating waardoor uw boot er weer netjes uitziet. Andere werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen zijn het inbouwen van een boegschroef of het vervangen van de striping van uw boot.

Polyester boten die wij hebben gerepareerd

Is uw polyester boot beschadigd door een aanvaring? Deze twee boten (Ferretti en Icelander) hadden polyester en gelcoatschade door een aanvaring en zijn door ons vakkundig gerepareerd. Bent u verzekerd voor de schade? Wij maken graag een gespecificeerde prijsopgave voor u. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.
polyester reparatie boot
polyester reparatie boot
polyester reparatie boot
polyester reparatie boot
U kunt ons niet alleen inschakelen voor reparatie van polyester en gelcoat schade of voor het coaten van uw boot, maar ook voor ander specialistisch werk. Zo hebben wij bij deze Donzi striping aangebracht. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.
Coaten boot. Wij kunnen uw boot voorzien van een nieuwe coating. Op deze Boston Whaler hebben wij een polyurethaan kleurcoating aangebracht. De kuip van de boot is behandeld met waterdichte polyurea hotspray coating voor optimale bescherming. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Video's