Second opinion schade boot

Second opinion schade boot, onafhankelijk schade expert, polyester reparatie blog

polyester reparatie boot

Ik heb ongeveer een maand geleden mijn boot ( Jeannau Cap Camarat 545 WA ) verkocht via Marktplaats aan een particulier. De boot is 3 jaar in mijn bezit geweesten daarvoor 6 jaar in het bezit van de eerste eigenaar.  Nu claimt de nieuwe eigenaar dat er schade aan de geweest is en wil geld zien. Ik ben nooit op de hoogte geweest van deze schade maar wil de zaak wel graag oplossen zonder dat ik een advocaat in de arm moet nemen. De nieuwe eigenaar heeft onderstaand rapport laten opstellen en nu word ik met de rug tegen de muur gezet. Ik zou graag iemand naar de boot laten kijken om een second opinion te kijgen. Verder zou ik graag een prijsopgave voor herstel willen hebben. Bieden jullie dit aan ? 

Heel naar wanneer je te maken krijgt met een situatie zoals bovenstaande. Heeft u net uw boot verkocht in, voor zover u bekend, goede staat en zonder schade, denkt de nieuwe eigenaar daar anders over. Als onafhankelijk schade expert op het gebied van polyester, met jarenlang ervaring in het inspecteren van polyester- en gelcoat schades, kunnen wij uw boot inspecteren en een onafhankelijk rapport aan u uitbrengen.

Heeft u onlangs uw boot verkocht en heeft u een dergelijk geschil met de nieuwe eigenaar? Of bent u juist de nieuwe eigenaar van een boot en heeft u een geschil met de vorige eigenaar? Wilt u een second opinion? Neemt u dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Contact