Polyester dakkapel reparatie

polyester reparatie, polyester renovatie, polyester onderhoud, polyester dakkapel reparatie

polyester reparatie, polyester renovatie, polyester onderhoud, luifel, dakkapel, boeiboord, dak, lichtkoepel, gevel

Goedendag, ik heb een dakkapel van circa 2.50m. Hij is uit 1 deel gegoten polyester. Ergens zit er een klein gaatje, want de dakkapel lekt. Wat kost het circa om heel het dak van dakkapel opnieuw te bekleden?

Niets is vervelender dan een lekkende dakkapel. Wij kunnen het polyester van de dakkapel plaatselijk repareren of de gehele dakkapel renoveren. Wij bieden oplossingen op maat.

Wij repareren en renoveren niet alleen polyester dakkapellen, maar ook luifels, boeiboorden en daken. Ook voor onderhoud van polyester kunt u bij ons terecht. Wij kunnen elk polyester object repareren, renoveren of onderhouden. Lekt uw dakkapel, is deze beschadigd (bijvoorbeeld door storm) of toe aan een grondige renovatie? Wilt u meer informatie over reparatie dan uw polyester dakkapel? Neemt u dan contact op met Poly Vision polyester repair of vraag online een offerte aan.

Contact Offerte

 

Bekijk ook eens welke polyester objecten, zoals dakkapellen en luifels, wij hebben gerenoveerd/gerepareerd of bekijk hier meer polyester reparaties/renovaties.