Osmosebehandeling van polyester zwembad met Romaanse trap

zwembadrenovatie, zwembadcoating, osmosebehandeling van polyester zwembad met Romaanse trap

 

zwembadrenovatie, zwembad renovatie polyester

Osmosebehandeling van polyester zwembad met Romaanse trap

Eén van onze klanten was eigenaar van een polyester buitenzwembad van 8 x 4 met een Romaanse trap en van zo’n 1,5 meter diep. Zijn vraag aan ons was of wij de osmose konden herstellen. Zwembaden van polyester kunnen soms problemen geven, zoals het ontstaan van osmose. Osmose is te herkennen aan blaasjes in het polyester.

Wij renoveren veelvuldig zwembaden. Soms alleen vanuit visueel oogpunt en in dat geval dient een nieuwe zwembadcoating alleen om het zwembad te verfraaien. Bij technische problemen zoals osmose moet er een waterdichte laag gecreëerd worden. Dit kunnen wij op meerdere manier verzorgen. Belangrijk is dat de coating permanent waterdicht blijft.

Osmose kan overigens niet alleen ontstaan in zwembaden, maar in elk object gemaakt van polyester. Omdat wij ons al jarenlang bezighouden met polyester, zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van osmose en in het aanbrengen van coatings. Heeft uw polyester zwembad osmose? Of lekt uw zwembad of is het toe aan een opfrisbeurt? Wilt u meer weten over hoe wij osmose in uw zwembad kunnen behandelen of hoe wij uw zwembad kunnen renoveren/coaten? Neemt u dan contact op met Poly Vision polyester repair of vraag online een offerte aan.

Contact Offerte

 

Bekijk ook eens welke zwembaden wij hebben gerenoveerd.