Ik heb een aanvaring gehad met mijn boot

Ik heb een aanvaring gehad met mijn boot, polyester reparatie blog

polyester reparatie boot

Ik heb gister een aanvaring gehad met mijn boot, en heb schade aan de voorkant. Graag een offerte voor het herstellen.

Dergelijke aanvragen ontvangen wij zeer regelmatig. Helemaal wanneer het zomers weer is en het dus ideaal weer is om te gaan varen, neemt ook het aantal aanvaringen helaas toe. Hoe groot de schade aan uw polyester boot ook is, wij kunnen deze perfect voor u repareren. Wij stellen vooraf een offerte voor u op, welke u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij of bij de tegenpartij. Heeft u een aanvaring gehad met uw boot en is het polyester of de gelcoat van uw boot beschadigd geraakt? Neemt u dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Contact