De verf van mijn polyester zwembad laat los

zwembadrenovatie, zwembadcoating, de verf van mijn polyester zwembad laat los

 

zwembadrenovatie, zwembad renovatie polyester

Mijn polyester zwembad is drie jaar geleden gespoten, maar de verf laat los.

Het polyester zwembad (8.60 x 4.00 x 1.70) van één van onze klanten was nog maar drie jaar geleden gespoten, maar was al toe aan een grondige renovatie. De verf liet namelijk los. Het zwembad moest opnieuw geschuurd worden en behandeld worden met duurzame coating. Met onze coating dus.

Waarom was er destijds eigenlijk nieuwe coating aangebracht? Was dat om een puur esthetische reden of was er een technisch probleem? Voor ons belangrijk om te weten voordat wij een goede aanbieding kunnen doen en een zwembadrenovatie kunnen uitvoeren. In dit geval was de nieuwe coatinglaag aangebracht omdat er een doffe sluier op de zwembadwanden zat. Het betrof dus een esthetische reden. Helaas bleef deze laag dus niet lang zitten.

De coating liet los, omdat het zwembad onvoldoende was opgeruwd. Een belangrijke stap voordat je zwembadcoating aanbrengt. De coating die niet goed hechtte, moesten wij verwijderen voordat wij konden beginnen met opruwen en de overige voorbereidingen die nodig zijn voor het aanbrengen van zwembadcoating.

Problemen zoals loslatende coating zijn niet de enige problemen die wij tegenkomen bij onze klanten en die wij kunnen verhelpen. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht wanneer uw zwembad lekt of wanneer de coating er dof uitziet.

Wilt u meer weten over hoe wij problemen zoals loslatende coating in uw zwembad of andere problemen met uw zwembad kunnen verhelpen?  Neemt u dan contact op met Poly Vision polyester repair of vraag online een offerte aan.

Contact Offerte

 

Bekijk ook eens welke zwembaden wij hebben gerenoveerd.