Boten

Polyester reparatie of gelcoat reparatie van uw boot

polyester reparatie

Is uw polyester boot beschadigd door een aanvaring? Deze twee boten (Ferretti en Icelander) hadden polyester en gelcoatschade door een aanvaring en zijn door ons vakkundig gerepareerd. Bent u verzekerd voor de schade? Wij maken graag een gespecificeerde prijsopgave voor u. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Heeft uw polyester boot vaarschade?

Is uw polyester boot beschadigd door een aanvaring? Deze twee boten (Ferretti en Icelander) hadden polyester en gelcoatschade door een aanvaring en zijn door ons vakkundig gerepareerd. Bent u verzekerd voor de schade? Wij maken graag een prijsopgave voor u.

Polyester reparatie vaarschade boot. Ook grote polyester schades kunnen wij netjes voor u repareren, zoals de polyester schade aan deze boot. Deze Marco 920 Avanti was door een aanvaring beschadigd aan de punt. Door de impact van de botsing is het polyester beschadigd en is een stuk van de boot naar binnen gedrukt. Wij hebben de complete vaarschade gerepareerd, zoals herstel van het polyester en de reling en de stootlijst vervangen. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot

Zelfs de meest grote polyester schades kunnen wij voor u herstellen

Ook grote polyester schades kunnen wij netjes voor u repareren, zoals de polyester schade aan deze boot. Deze Marco 920 Avanti was door een aanvaring beschadigd aan de punt. Door de impact van de botsing is het polyester beschadigd en is een stuk van de boot naar binnen gedrukt. Wij hebben de complete vaarschade gerepareerd, zoals herstel van het polyester en we hebben de reling en de stootlijst vervangen.

Polyester reparatie boot Jeanneau. U kunt bouwen op onze uitgebreide ervaring met het herstellen van de meest uiteenlopende schades. Bij deze Jeanneau was de aanhechting van de schalen gebroken door een aanvaring op de stootlijst. Wij hebben de aanhechting op vakkundige wijze gereconstrueerd. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Door onze jarenlange expertise is uw boot bij ons in vertrouwde en vakkundige handen

U kunt bouwen op onze uitgebreide ervaring met het herstellen van de meest uiteenlopende schades. Bij deze Jeanneau was de aanhechting van de schalen gebroken door een aanvaring op de stootlijst. Wij hebben de aanhechting op vakkundige wijze gereconstrueerd.

Polyester herstel boot Rib Brig Eagle. Wij zijn zeer gedreven in het perfect herstellen van uw polyester schade. Zo had deze Rib Brig Eagle polyester schade aan de romp doordat de boot over iets scherps heen was gevaren. Ook was er aan de binnenkant een spant gebroken. Wij hebben niet alleen het polyester en de spant gerepareerd, maar ook verstevigd. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Polyester herstel met oog voor kwaliteit

Wij zijn zeer gedreven in het perfect herstellen van uw polyester schade. Zo had deze Rib Brig Eagle polyester schade aan de romp doordat de boot over iets scherps heen was gevaren. Ook was er aan de binnenkant een spant gebroken. Wij hebben het polyester en de spant niet alleen gerepareerd, maar ook verstevigd.

Coaten boot. Wij kunnen uw boot voorzien van een nieuwe coating. Op deze Boston Whaler hebben wij een polyurethaan kleurcoating aangebracht. De kuip van de boot is behandeld met waterdichte polyurea hotspray coating voor optimale bescherming. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Coaten van uw boot

Wij kunnen uw boot voorzien van een nieuwe coating. Op deze Boston Whaler hebben wij een polyurethaan kleurcoating aangebracht. De kuip van de boot is behandeld met waterdichte polyurea hotspray coating voor optimale bescherming.

U kunt ons niet alleen inschakelen voor reparatie van polyester en gelcoat schade of voor het coaten van uw boot, maar ook voor ander specialistisch werk. Zo hebben wij bij deze Donzi striping aangebracht. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Maatwerk

U kunt ons niet alleen inschakelen voor reparatie van polyester en gelcoat schade of voor het coaten van uw boot, maar ook voor ander specialistisch werk. Zo hebben wij bij deze Donzi striping aangebracht. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

polyester reparatie op locatie. Wij kunnen uw boot bij u op locatie repareren. U hoeft dus niet de moeite te nemen uw boot te vervoeren. Uiteraard gaan wij netjes te werk en zorgen wij voor zo min mogelijk overlast. De spiegel van deze Dufour hebben wij ook op locatie gerepareerd, terwijl deze in de jachthaven lag. polyester reparatie boot, gelcoat reparatie boot, polyester herstel schade boot.

Polyester reparatie op locatie

Wij kunnen uw boot bij u op locatie repareren. U hoeft dus niet uw boot te vervoeren. Uiteraard gaan wij netjes te werk en zorgen wij voor zo min mogelijk overlast. De spiegel van deze Dufour hebben wij ook op locatie gerepareerd, terwijl deze in de jachthaven lag.